Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als variatie op al het vlees geweld heb ik onlangs Banaan met Licor 43 en Kinderchocolade gemaakt op de barbecue.
Een heerlijke afwisseling op de welbekende banaan met Rolo.
Ik kom ff kapen. Ik overweeg volgende zondag een variant van deze te maken, maar heb 2 vragen:
1. De BBQ zou direct rond de 175° zitten volgens noskos, maar ik heb dan net ervoor wat rund afgegrild op 300° (ik probeer dit op 270° te krijgen, maar ben nig lerende met De KJ). Is dit doenbaar in een normale tijdspanne Om die temp terug te krijgen? Of moet ik beginnen zoeken naar een andere dessert dat op hogere temp klaar gemaakt kan worden?
2. Ik heb dat bordenrek van de Ikea. Dus daar blijven ze recht staan. Maar hoe zit dat met opdienen? Is de banaan dan zo plat dat ge deze gewoon op het bord wat kunt aanduwen dat hij recht blijft staan? Op de foto op Noskos zijn site lijkt het wel zo, maar wil toch ff verifiëren.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.