H? Grillmeesters!
Sinds kort aangemeld op het BBQ Genootschap.
Ik ben Robin, 27, vlees-o-tarier, kom uit Amsterdam en woon sinds een paar jaar in Hoofddorp!
Toen ik nog in Amsterdam woonde was BBQen alleen schransen bij mensen die buiten de stad woonde, of op zo'n wegwerp ding in het park.
2 jaar geleden hebben we zo'n goedkoop BBQ/Houtkachel in 1 gekocht, dat was echt waardeloos zo'n open BBQ. Moest hem flink stoken wilde ik het vlees gaar krijgen :-S
Deze zomer een Weber 47cm Kettle gekregen, en hierdoor is het BBQ virus overgeslagen! Veel op internet geleerd en een aantal mooie boeken gekocht (o.a. van Chris Lilly, erg goed boek!).
Afgelopen weekend een BBQ-beginners cursus van grillmeesters gehad, het meeste wist ik al door te googlen / te proberen op mijn Kettle.
Die man die de weber beginners cursus had, maakte gebruik van 3 57cm Master Touch BBQ's, en ik ben er van overtuigd dat ik ook zo een ding moet hebben zodat ik het wat serieuzer kan gaan aanpakken! Heb al veel mooie recepten gezien die ik zeker wil gaan proberen. Vooral low&slow wil ik gaan leren
Sinds kort aangemeld op het BBQ Genootschap.
Ik ben Robin, 27, vlees-o-tarier, kom uit Amsterdam en woon sinds een paar jaar in Hoofddorp!
Toen ik nog in Amsterdam woonde was BBQen alleen schransen bij mensen die buiten de stad woonde, of op zo'n wegwerp ding in het park.
2 jaar geleden hebben we zo'n goedkoop BBQ/Houtkachel in 1 gekocht, dat was echt waardeloos zo'n open BBQ. Moest hem flink stoken wilde ik het vlees gaar krijgen :-S
Deze zomer een Weber 47cm Kettle gekregen, en hierdoor is het BBQ virus overgeslagen! Veel op internet geleerd en een aantal mooie boeken gekocht (o.a. van Chris Lilly, erg goed boek!).
Afgelopen weekend een BBQ-beginners cursus van grillmeesters gehad, het meeste wist ik al door te googlen / te proberen op mijn Kettle.
Die man die de weber beginners cursus had, maakte gebruik van 3 57cm Master Touch BBQ's, en ik ben er van overtuigd dat ik ook zo een ding moet hebben zodat ik het wat serieuzer kan gaan aanpakken! Heb al veel mooie recepten gezien die ik zeker wil gaan proberen. Vooral low&slow wil ik gaan leren
