- Berichten
- 472
Had van de Sligro nog een bavette liggen.
Eerst groene asperges in de olijfolie samen met wat knoflook en paprika poeder.
Deze mooi gegaard en aan de kant
Hierna de bavette aan de beurt,deze met een hamer platter en als t goed is ook malser geslagen.
Pecorino kaas er over geraspt en vervolgens Seranoham plakjes er op.
Dit aangevuld met de gegaarde groene asperges en taugé (helaas geen foto)
Alles mooi oprollen en Jort althuis beef kruiden rondom.
Lekker indirect op de bbq bij 150 graden
Hierna wat pecorino kaas er nog over en na t aansnijden een mooie plak kruidenboter.
Super lekker en zelf de vrouw die niet van rood houd genoot er van.
Nu de restwarmte lekker wat speklappen op de bbq dus die zijn morgen heerlijk
Eerst groene asperges in de olijfolie samen met wat knoflook en paprika poeder.
Deze mooi gegaard en aan de kant
Hierna de bavette aan de beurt,deze met een hamer platter en als t goed is ook malser geslagen.
Pecorino kaas er over geraspt en vervolgens Seranoham plakjes er op.
Dit aangevuld met de gegaarde groene asperges en taugé (helaas geen foto)
Alles mooi oprollen en Jort althuis beef kruiden rondom.
Lekker indirect op de bbq bij 150 graden
Hierna wat pecorino kaas er nog over en na t aansnijden een mooie plak kruidenboter.
Super lekker en zelf de vrouw die niet van rood houd genoot er van.
Nu de restwarmte lekker wat speklappen op de bbq dus die zijn morgen heerlijk