Schat, wil jij vandaag voor het eten zorgen?
Ha, maar natuurlijk lieverd!
Zodoende stond er vandaag Bavette rollade op het menu. Ik heb dit eerst gevlinderd.
Vervolgens heb ik het belegd met groene pesto, serano ham, rucola, pijnboompitjes en parmezaanse kaas.
Alles netjes opgerold en vastgeknoopt.
De bbq stond al voor te warmen op 120gr. Hier wat appelhout bij gedaan en vervolgens
de rollade erop gelegd.
Na ongeveer een uurtje was de kern temp 53 gr en vond ik het mooi. Mn jongste dochter zat al lekker aan de broccoli en mn oudste dochter (die al een uur vroeg: is het eten al klaar?) begon erg ongeduldig te worden.
Het resultaat
Heerlijk met wat salade en gebakken aardappeltjes.
Het beste compliment wat je kan krijgen. Papa, jij kan echt het lekkerste eten maken.
Tot de volgende allemaal!
Ha, maar natuurlijk lieverd!
Zodoende stond er vandaag Bavette rollade op het menu. Ik heb dit eerst gevlinderd.
Vervolgens heb ik het belegd met groene pesto, serano ham, rucola, pijnboompitjes en parmezaanse kaas.
Alles netjes opgerold en vastgeknoopt.
De bbq stond al voor te warmen op 120gr. Hier wat appelhout bij gedaan en vervolgens
de rollade erop gelegd.
Na ongeveer een uurtje was de kern temp 53 gr en vond ik het mooi. Mn jongste dochter zat al lekker aan de broccoli en mn oudste dochter (die al een uur vroeg: is het eten al klaar?) begon erg ongeduldig te worden.
Het resultaat
Heerlijk met wat salade en gebakken aardappeltjes.
Het beste compliment wat je kan krijgen. Papa, jij kan echt het lekkerste eten maken.
Tot de volgende allemaal!