- Berichten
- 1.085
Hallo beste barbecue genoten. Het onderwerp voor de fotowedstrijd van deze maand had ik helemaal gemist. Maar na het maken van deze bavette rollade zag ik dat ik eigenlijk al het werk al had gedaan!
Ik kreeg wat vrienden over de vloer en één van hen wilde graag bavette. Nu is dat natuurlijk lekker om te grillen maar als een rollade is ook erg lekker.
Ik had een stuk van iets meer dan 1kg. Deze heb ik gevlinderd en gevuld met zelfgemaakte pesto, serranoham, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, spinazie en wat Provençaalse kruiden.
Vervolgens opgerold en rondom voorzien van wat zout. De rollade heeft zo nog een paar uur ik de koeling gelegen.
Die avond had ik mijn weber voorbereid op een spit bereiding op 150 graden. Op de barbecue gingen ook gelijk wat aardapppeltjes met roomboter, Parmezaanse kaas en ook wat Provençaalse kruiden.
Ik heb de bavette tot een kern van 53 graden gegaard. Daarna mocht hij even rusten voor 10 minuten.
Het was een top gerecht. Samen met de aardappeltjes en een Italiaanse salade was dit een mooi geheel.
Ik kreeg wat vrienden over de vloer en één van hen wilde graag bavette. Nu is dat natuurlijk lekker om te grillen maar als een rollade is ook erg lekker.
Ik had een stuk van iets meer dan 1kg. Deze heb ik gevlinderd en gevuld met zelfgemaakte pesto, serranoham, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, spinazie en wat Provençaalse kruiden.
Vervolgens opgerold en rondom voorzien van wat zout. De rollade heeft zo nog een paar uur ik de koeling gelegen.
Die avond had ik mijn weber voorbereid op een spit bereiding op 150 graden. Op de barbecue gingen ook gelijk wat aardapppeltjes met roomboter, Parmezaanse kaas en ook wat Provençaalse kruiden.
Ik heb de bavette tot een kern van 53 graden gegaard. Daarna mocht hij even rusten voor 10 minuten.
Het was een top gerecht. Samen met de aardappeltjes en een Italiaanse salade was dit een mooi geheel.