BasBQ
Beef en Steak

Bavette rollade met Salsa Verde

 
 

V-iwaarden

Vuurmaker
Berichten
65
Gisteravond stond een rollade van bavatte op het menu. 2 maanden geleden al eens gemaakt tijdens een workshop bij bbq experience en gister thuis.

De bavette is gevuld met een salsa verde met oa kappertjes en ansjovis.

Ruim 1,5 uur op 90 graden tot 45 graden en daarna samen met asperges gegrild tot 50 graden kern temperatuur..

78804211-DFB1-487A-9019-1CC93D99A8F4.jpeg


D0FAB969-D4CE-4BD7-BA9C-6AE5BF89ED90.jpeg


0A1CE65F-7668-438A-8574-F770D25EB43C.jpeg


B82B281A-0029-4745-AD1E-94EF24CC28B3.jpeg


661944E9-C94D-4E5C-9211-55A5BA550487.jpeg


056D4894-A1CB-47D8-8D10-44560118442D.jpeg
 
Heerlijk. Ziet er fantastisch uit zeg.
Alles op zeker?
 
Dat zal gesmaakt hebben
Ziet er mooi uit op de Q met de asperges erbij
 
Ik weet wat ik met kerst maken wil!!!!!
 
Wow, schitterend zeg, wat een mooie kleuren!
 
Ziet er erg mooi en lekker uit.
Zou op een kersttafel niet misstaan.
 
Zo dan. Dat ziet er even lekker uit zeg. Had je de Bavette ook gevlinderd? Je hebt het iig netjes opgerold. Mooi alles verdeeld. Dat moet smullen geweest zijn
 
Zo dan. Dat ziet er even lekker uit zeg. Had je de Bavette ook gevlinderd? Je hebt het iig netjes opgerold. Mooi alles verdeeld. Dat moet smullen geweest zijn
Hij was al gevlinderd, dus dat scheelde dit keer. Maar opbinden kan nog nog wat beter, het bleef gelukkig goed zitten allemaal.
 
Hij was al gevlinderd, dus dat scheelde dit keer. Maar opbinden kan nog nog wat beter, het bleef gelukkig goed zitten allemaal.

Als je de vorm een beetje wil sturen kun je het inrollen in plasticfolie. En op die manier perfect rond dwingen. Maar op de foto ziet het er heel knap uit. Zo op zicht overal netjes even dik. Zou me geen zorgen maken iig
 
Terug
Bovenaan Onderaan