- Berichten
- 339
Vandaag hadden we zin in een lekker stukje bavette. Bavette uit de vriezer gehaald en gevlinderd. Deze heb ik gevuld met rucola, pijnboompitten, seranoham, parmezaanse kaas,tijm en groene pesto.
Deze opgerold en opgebonden.
Big joe aangestoken op 110 graden met een blokje hickory als rookhout.
Met een kern van 45 graden mocht de bavette er eventjes af.
Hitteschilden er uit en even gas erop om een mooi korstje te vormen en door te garen naar 52 graden.
Heerlijk gegeten! simpel met wat gebakken krieltjes.
Bedankt voor het lezen!
Groetjes
Deze opgerold en opgebonden.
Big joe aangestoken op 110 graden met een blokje hickory als rookhout.
Met een kern van 45 graden mocht de bavette er eventjes af.
Hitteschilden er uit en even gas erop om een mooi korstje te vormen en door te garen naar 52 graden.
Heerlijk gegeten! simpel met wat gebakken krieltjes.
Bedankt voor het lezen!
Groetjes
