BasBQ
Beef en Steak

Bavette burger

 

Pim

Vuurmaker
Berichten
55
Hier had ik zelf een bavette burger gedraaid met de vleesmolen.
Heel simpel, maar de smaak van zelf gedraaid gehakt is verbluffend lekker!
Mix van 80% bavette in blokjes (licht aangevroren) en 20% gerookte spekreepjes.
20200905_144240.jpg

20200905_144935.jpg

20200905_165030.jpg

20200905_171536.jpg

20200905_171757.jpg
 
Mooie burgertjes geworden

Lekker ontspannen van genoten
 
Poeweeh dat ziet er lekker uit!

Groeten van Robert
 
Ding dong. Ontbijt? Lust ik wel nu

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Mooie burger. Lust ik wel.
Ik zie je geen kruiden toepassen. Maakt dat gerookt spek door het gehakt de burger mooi gezouten?
 
Mooie burger. Lust ik wel.
Ik zie je geen kruiden toepassen. Maakt dat gerookt spek door het gehakt de burger mooi gezouten?
Nee klopt, wilde proeven het puur smaakte. Het spek maakt het voor mij zout genoeg, maar kunt altijd nog nazouten
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Mooi kleurtje dat vlees... toch maar eens een molen kopen
Ik heb zelf lang getwijfeld of ik een vleesmolen zou kopen maar heb er geen seconde spijt van. Zelfs gewoon gemalen kipfilet of dijen smaakt al fantastisch mals, niet te vergelijken met supermarktspul, dan weet je ook meteen wat er voor rotzooi ze er daar bij doen...
 
Das een hele mooie burger zeg.
Dat zal gesmaakt hebben.

En inderdaad, zelf gedraaid gehakt Is veel lekkerder dan uit de supermarkt
 
Terug
Bovenaan Onderaan