Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja ik vind deze problemen voor dit geld slordig inderdaad (en ja het is geen BGE kwaliteit en prijs, maar dan nog). Wat mij betreft kan het prima opgelost worden met opnieuw kit aanbrengen, het is alleen jammer dat wanneer je een Bastard koopt het blijkbaar een DIY projectje is.Het lijkt alsof je je bottomvent gewoon open hebt gelaten. Dit hoort echt niet na 1.5u! Als ik alles dicht zet op m'n bastard L is na een kwartiertje alles uit.
Ze zouden aan de hand van deze foto's niet moeten vragen om een rooktest. Ze hebben gewoon een bbq geleverd die niet goed geproduceerd is, dat is duidelijk te zien. Zeer klantonvriendelijk vind ik het...
Wat betreft de topvent: dat vind ik er niet heel gek uit zien. De speling is bij mij vergelijkbaar, en wordt minder als je er een paar keer mee gekookt hebt.
Goede tip. Als huidige foto's en filmpje voor Bastard niet voldoende bewijs is, dan kan ik dat nog proberen. Maar ik ga er vanuit dat ik in aanmerking kom voor een tube kit, en anders koop ik hem zelf wel.Als je voor de rooktest de bbq lekker opstookt, rookhout erin en dan folie onder je dop doet dan zou je de rook door de bottomvent moeten gaan zien.
Geen idee. Ik heb ook liever roostertjes in mijn schuifje zitten ivm het plaatsen van adapters van regelaars. Maar daar denken de ontwerpers niet over na. Als je een hoop as in je opvangbak of laatje (KJ) hebt verstoord dat weer de luchtstroom. En bij zoān roostertje vooraan duurt dat allemaal veel langer.Goede tip. Als huidige foto's en filmpje voor Bastard niet voldoende bewijs is, dan kan ik dat nog proberen. Maar ik ga er vanuit dat ik in aanmerking kom voor een tube kit, en anders koop ik hem zelf wel.
Even hele andere vraag? Kun je niet dat roostertje in de bottomvents uit de Bastards van 2019 los kopen? Dan klemt het deurtje gelijk ook veel beter, want die zit ook redelijk los in de rails.
had exact hetzelfde probleem.
Kit er tegen zodat deze goed afdicht en je probleem is opgelost
Topvan slibt wel dicht.
voor het doven maakt die ene millimeter niet uit. daar komt zo weinig zuurstof door naar binnen dat het echt wel dooft.
Die van mij zit nu zo onder het vet dat ik hem met geen mogelijkheid open krijg zonder eerst te verwarmen . Ik zou het kunnen schoonmaken, maar vind het wel fijn dat ie perfect afsluit. Als het vet iets warm is kan ik de vent perfect verstellen.Die kier in de onderste ventiliatie opening had ik ook. Gemaild en binnen twee dagen de kit in huis, inclusief het boek "Yes we can BBQ too" als excuus.
Ook ik heb iets speling in de topvent, maar mijn kolen gaan gewoon uit. De speling is wel minder geworden naar mate de BBQ wordt gebruikt.
Misschien ook het type houtskool dat het verschil maakt?
Ik gebruik nu Black Ranch Cuba.
Zou zomaar kunnen. Bij de summit moet ik iig erg opletten dat als ik van vrij heet toch terug wil naar lager ik OF de schuiven niet helemaal sluit of op tijd ( na10 minuten?) weer open als ik wel alles gesloten heb omdat hij dan al te ver uitgegaan is.Onder goed sluiten is nog het beste als ik het me goed herinner van scheikunde, CO2 is zwaarder dan lucht en als de onderkant zich daarmee vult dan gaat het vuur vanzelf uit.
Die jaHet roostertje zit in de asopvang. De kick ash basket is je kolenmandje.