Beef en Steak

Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too

 
 

mafkACE

Stoker
Berichten
264
51BauOSgSWL._SX387_BO1,204,203,200_.jpg

Titel: Barbecue Sauces, Rubs, and Marinades--Bastes, Butters & Glazes, Too
Auteur: Steven Raichlen
ISBN-13 : 978-1523500819
ISBN-10 : 1523500816
Taal: Engels
Aantal blz: 346
Waar te koop: Amazon link
Prijs: 14 euro
Bespreking:
Ik heb het boek gekocht als leesvoer en om me te verdiepen in de smaak toevoegingen.
Tot zover ben ik een "purist" en geloof in de smaak van goed vlees en dat dat niet veel nodig moet hebben om smakelijk te zijn.
Inhoudelijk heb ik verder nog geen mening :p
 
image.jpg

Vandaag thuisbezorgd ben benieuwd wat dit boek me gaat brengen.
Ik gok dat dit qua inhoud hetzelfde is maar dan met andere kaft.
 
@mafkACE ,dus die van mij is qua inhoud dus wezenlijk anders (even los van de taal)?
Mijn boek heeft al 345 bladzijden…
 
Ga ik wel vanuit, in de mijne zit niet voor niets de ondertitel, bastes butters and glazes too. 😅
 
image.jpg

Grofweg de inhoud….
 
Ondertussen begrepen van een goede vriend dat de 2 boeken hetzelfde zijn (inhoudsopgave vergeleken).
 
Terug
Bovenaan Onderaan