- Berichten
- 101
Jaja, dan hierbij mijn inzending voor baconday!
Gemaakt met de kruiden van "van Beekum" (recept @Ewald)
Voorbereidingen begonnen vorige week met een stuk buikspek van 3997grammen schoon aan de haak.
Alles benodigdheden in de mix!
Vervolgens alles in een vacuümzak en hop de koelkast in, een week lang. En natuurlijk elke dag even omgedraaid
Even uitlekken in de schaal, de geur was hier natuurlijk al geweldig!
Primo op 125C en lekker met rust gelaten
En met 75 intern vond ik hem wel mooi
Stukje moeten proeven natuurlijk, de rest afkoelen en morgen in plakken snijden!
Tot zover mijn bijdrage voor Baconday 2022! Bedankt voor het lezen
Gemaakt met de kruiden van "van Beekum" (recept @Ewald)
Voorbereidingen begonnen vorige week met een stuk buikspek van 3997grammen schoon aan de haak.
Alles benodigdheden in de mix!
Vervolgens alles in een vacuümzak en hop de koelkast in, een week lang. En natuurlijk elke dag even omgedraaid
Even uitlekken in de schaal, de geur was hier natuurlijk al geweldig!
Primo op 125C en lekker met rust gelaten
En met 75 intern vond ik hem wel mooi
Stukje moeten proeven natuurlijk, de rest afkoelen en morgen in plakken snijden!
Tot zover mijn bijdrage voor Baconday 2022! Bedankt voor het lezen