- Berichten
- 3.254
Heerlijk zoet, zout en zuur, lekker hoor.
We hadden een mooi samen komen met de jongens op bacon day, dus ik heb ook wat met spek gemaakt.
Ingrediënten
2 pakken medjoul dadels
2 pakken ontbijtspek
200g Blok feta
Jerk kruiden (bijv Noskos the jerk)
Pecan rookhout (uiteraard kan iets anders ook)
Bereiding
1. Ontpit de dadels
2. Snijd de feta in stukken gelijk aan aantal dadels
3. Bestrooi de feta met jerk kruiden
4. Vul elke dadel met een stukje feta
5. Omwikkeld de dadel met een plakje ontbijtspek
6. Prik het plakje spek vast
7. Bestrooi alles weer met een beetje jerk kruiden.
8. Bbq, indirect, 180-200c, rookhout.
9. Half uurtje.
Een lekkere zoete snack!
Receptje komt van Tom Jackson van ATBBQ.
We hadden een mooi samen komen met de jongens op bacon day, dus ik heb ook wat met spek gemaakt.
Ingrediënten
2 pakken medjoul dadels
2 pakken ontbijtspek
200g Blok feta
Jerk kruiden (bijv Noskos the jerk)
Pecan rookhout (uiteraard kan iets anders ook)
Bereiding
1. Ontpit de dadels
2. Snijd de feta in stukken gelijk aan aantal dadels
3. Bestrooi de feta met jerk kruiden
4. Vul elke dadel met een stukje feta
5. Omwikkeld de dadel met een plakje ontbijtspek
6. Prik het plakje spek vast
7. Bestrooi alles weer met een beetje jerk kruiden.
8. Bbq, indirect, 180-200c, rookhout.
9. Half uurtje.
Een lekkere zoete snack!
Receptje komt van Tom Jackson van ATBBQ.
Laatst bewerkt: