BasBQ
Beef en Steak

Bacon onion bombs

 
 

MarcoMarco

Sprokkelaar
Berichten
45
Bacon onion bombs van NasQ BBQ met een twist van Moinkballs gehakt ! Ook echt top !!!!
De kamado opstoken tot een temperatuur tussen de 160 tot 200 graden dan 45min indirect tot de kern 60 graden ,dan aflakken met een bbq saus ik heb de noskos bbq saus gebruikt .

0205D0AC-C5C3-4196-A892-B60CE8016A7B.jpeg


CE2E9F46-CCC0-425F-A5DA-9E05F62EF2C0.jpeg


248BCB62-BEBB-4579-8BF8-DB25ECB303E4.jpeg


AB36029E-C2DD-40CE-8086-6562AA7086AC.jpeg


24581133-97BB-4E7E-9864-18DBC9A6F75E.jpeg


4A4A895B-249F-4403-ABED-EE34EED79F69.jpeg


9F8F24D4-364F-44C9-9752-ED14B9E05D9F.jpeg


B0AF779E-0133-47F9-9BE1-F4DF56157E1D.jpeg


3D0A2A98-0375-4AD0-A469-2C63C256BD06.jpeg


3416D0BF-83F4-480F-92F0-174ECB7FC537.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Ze ziet er lekker uit!

Ik denk dat ik die dit weekend ook maar eens ga proberen.
 
Dat ziet er inderdaad goed uit. Jammer dat die snacks altijd zo snel op gaan 😁
 
Top balletjes 😋
 
😍 Lekkere ballen dit...... ik zag Marcel er ook mee in actie op YT. Mooie plaatjes hoor👍 Ik ga morgen even die mini mozzarella's halen en dan moet ik ze eens rap namaken inderdaad :unsure:
 
Met die saus krijg je alles lekker 😜 Fijne bommen hoor.
 
Wat een schattige balletjes. Die wil ik ook.
 
Man man man
Wat ziet dat er goed uit zeg.
Complimenten
 
Zal gesmaakt hebben deze havik onthouden!

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Ziet er goed uit. En het kaasje netjes in het midden :cool:
Dit lijkt me ook eens lekker om te kunnen maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan