BasBQ
Beef en Steak

Bacon en Walchers Spek

 
 

iBobnl

Kooltjesharker
Berichten
219
Ik had nog 2,4kg buikspek van de Hanos in de vriezer liggen en daar moest wat mee gebeuren. Gisteren en vannacht laten ontdooien en dan net bereid en klaar gemaakt voor een weekje koelkast. Omdat ik nog geen grote Ziplocks kon vinden en ook (nog) niet over een vacumeermasjien beschikt het stuk in twee?n verdeeld en dan nu ook de mogelijkheid voor 2 smaken.

9ynaramy.jpg

Het gehele stuk.

u5ara8a6.jpg

De Savory Bacon

utanade9.jpg

Het Walcherse deel

sygu9u8y.jpg

Gezamenlijk in hun slaapplaats voor de komende week.
 
lekker hoor
 
Duurt lang heh.. zo'n week...
 
Abraham zei:
Duurt lang heh.. zo'n week...

Gelukkig is het de eerste dag! :) Straks nog een BCC!
 
Het ziet er nu al goed uit! Wat voor zout gebruik je?
 
structor zei:
Succes, ga je veel foto's posten....

Alleen nog het resultaat. De dagen er tussen zijn niet zo boeiend.


@Nosmo Ik heb zout bij de slager gehaald, dus Colorozozout
 
druk weekend gehad zo te zien bob ;)
 
En zo liggen ze er nu lekker bij.

005.jpg
 
dat ziet er prima uit
 
En de resultaten van vandaag.

De Savory Bacon vinden we wat aan de zoute kant, maar Walchers Spek is zeer smaakvol.

006.jpg


007.jpg


008.jpg


009.jpg


010.jpg
 
Erg mooie stukjes bacon  :p :p
 
Ziet er lekker uit iBob  :)
Walchers is ook mijn favoriete spek.

Tot hoe ver heb je hem nu doorgegaard ?

Mac
 
Terug
Bovenaan Onderaan