- Berichten
- 187
In het kader van bacon day 2021 heb ik gisteren gevulde kippendijtjes gemaakt.
Wat verse parmenzaanse kaas, knoflook en olijfjes erin gedaan, de kip in wat kruiden gezet en daarna ingerold in spek
De BBQ op 120 graden en blokje rookhout erbij.
Bij 55 graden in de glaze gezet en bij 65 graden voor een tweede keer, waarna ze bij 72 kern eraf konden.
Wat salade erbij en het was smullen (net als de kwalificatie van Max en hopelijk vandaag de race
)
Wat verse parmenzaanse kaas, knoflook en olijfjes erin gedaan, de kip in wat kruiden gezet en daarna ingerold in spek

De BBQ op 120 graden en blokje rookhout erbij.
Bij 55 graden in de glaze gezet en bij 65 graden voor een tweede keer, waarna ze bij 72 kern eraf konden.
Wat salade erbij en het was smullen (net als de kwalificatie van Max en hopelijk vandaag de race
