BasBQ
Beef en Steak

Bacon Day 2020 Zeeuws spek

 
 
 

Robert Z

Stoker
Berichten
468
Gister heb ik een ruime kilo buikspek in de marinade gezet.

Deze heb ik vanmiddag gerookt met een blokje beuken en een blokje eiken. Bbq op 150 graden gehouden en na 2 uurtjes de 70 graden aangetikt en eraf gehaald.
Wat verschrikkelijk lekker is dit en met alles te combineren. Op een broodje, bij de borrel of bij een lekkere stamppot.

984F094A-F6EA-499C-A89D-C82A32C8936E.jpeg


310A464C-79ED-430F-8BF5-49F966387EBB.jpeg


61EA6D17-ED6A-491A-BED0-692BA2244E91.jpeg


9A2CFB9E-5D01-421B-AE65-CFBC47659EED.jpeg


F1CCE12D-045D-4908-B3B9-544AC88B5AE8.jpeg
 
lekker hoor. er bestaat bijna niets lekkerders dan spek van de bbq.
goed gelukt
 
Mooi stuk bacon zeg. Dat moet smullen geweest zijn.
 
Mooi stuk bacon zeg. Dat moet smullen geweest zijn.
Ik had dit nog niet eerder gemaakt en door bacon day net even te kort in de marinade gelegen , maar nu was de smaak al fantastisch. Dat is zeker nog Een verbeterpunt. Maar Zeeuws spek is wel echt top!
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Dit was eigenlijk mijn idee om te maken tijdens baconday.. ik heb er spijt van na deze foto's!
Lekker man!
 
Terug
Bovenaan Onderaan