- Berichten
- 7.306
Beste BBQ Vrienden,
Ik maakte vandaag lekkere Pig Candy, gerookt buikspek met een lekkere zoete rub en wat suiker, afgelakt met rum.
Zalig!
Ik liet de slager lekkere dikke plakken rookspek afsnijden voor deze lekkernij.
Lekker in de rub van Boyke gezet, een beetje zoete koekkruiden maar wel met een pitje erin. Heel goed bruikbaar!
Roken met een blokje Zweedse Kersenhout.
Zo'n fijn aroma in de tuin!
Lekker low en slow voor in totaal een uurtje of drie denk ik:
Toen lekker lakken met een rummetje!
Toen kreeg ik enorme dorst!
Dat was heerlijk. Maar voor het snackie wilde ik nog wat zoeter bier:
Dat was een zalige combinatie!
Echt zalig, een memorabele International Bacon Day 2020 voor mij!
Liefs
Ik maakte vandaag lekkere Pig Candy, gerookt buikspek met een lekkere zoete rub en wat suiker, afgelakt met rum.
Zalig!
Ik liet de slager lekkere dikke plakken rookspek afsnijden voor deze lekkernij.
Lekker in de rub van Boyke gezet, een beetje zoete koekkruiden maar wel met een pitje erin. Heel goed bruikbaar!
Roken met een blokje Zweedse Kersenhout.
Zo'n fijn aroma in de tuin!
Lekker low en slow voor in totaal een uurtje of drie denk ik:
Toen lekker lakken met een rummetje!
Toen kreeg ik enorme dorst!
Dat was heerlijk. Maar voor het snackie wilde ik nog wat zoeter bier:
Dat was een zalige combinatie!
Echt zalig, een memorabele International Bacon Day 2020 voor mij!
Liefs