Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
De basis was het standaard bacon recept.Nice, nu ben ik wel benieuwd naar welke twee pekel versies je gebruikt hebt.
Heb de tijd niet bijgehouden. Alleen gekeken naar de kerntemperatuur van 68C. Ben begonnen met een lage bbq temperatuur. ca 90C. daarna is de opgelopen tot ca. 115C. Denk dat het wel minimaal 2 uurtjes erop heeft gelegen.Ziet er goed uit!
Hoe lang heb je ze gerookt? En heb je nog meer chunks toegevoegd dan die op de foto?
Pekelen in een vacuĂĽmzak, welke niet volledig vacuĂĽm is getrokken zodat het pekelvocht wat makkelijker rond kan. Een ziplock zak kan ook prima. Pekelvocht moet er wel 7 dagen in blijven.Nice!
En leg je ze dan in een vacuümzak of gewoon “los” in de koelkast?
Een deel in de vriezer doen, is ook een stukje zelfbescherming . Het is op voordat je het weet! Denk dat je het makkelijk 4-5 maanden kunt bewaren. Maar voor die tijd is het allang op. Binnenkort staat het maken van moink balls weer eens op de planning. Met eigengemaakte bacon nog lekkerder.Hoe lang kun je het in de vriezer bewaren? Als het niet opgaat