BasBQ
Beef en Steak

Baby Ribs van de Egg

 
 

Vatos

Kooltjesharker
Berichten
166
Ik vond het niet kunnen dat ik pas twee keer spareribs gemaakt had op mijn green egg, dus dat leek me een goed plan op deze heerlijke zondag!

Dit keer een recept van Vuur&Rook geprobeerd
-Rub: TurnPike Smokers, All Purpose BBQ Rub
-Glaze: The Rose Garden, Jalapeno Pineapple ( Zoet/Pittig )

Gister de ribbetjes gemarineerd
IMG-20170611-WA0002_zpssghskthf.jpeg


IMG-20170611-WA0004_zpsq20or3qo.jpeg


Vandaag de egg opgestookt tot zo'n 90 - 100 graden
20170611_130937_zpsoh0bev6g.jpg


En daar gaan ze dan!  Vanaf 13:15 liggen ze erop, dus 15:15 krijg ik ze weer te zien
20170611_130636_zpscwyac96w.jpg


20170611_130633_zpsg6go26mt.jpg


Ik zal vanavond de rest uploaden :)
 
Goed bezig!
 
Lekker hoor
 
Dat zal wel gaan smaken die ribben zien er goed uit. Ben benieuwd naar eind resultaat.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 
Jij eet vast lekker vanavond!
 
lekker hoor
 
Zijn ze al op?
 
Terug
Bovenaan Onderaan