Cool Smoke
Tondelzoeker
- Berichten
- 17
Vandaag voor het eerst spareribs gemaak, Low & SLow. Ik kon er niet de hele tijd bij zijn, dus ben niet voor de 3-2-1 methode gegaan met 2 uur ingepakt, maar gewoon 6 uur lang op 110C-120C zonder inpakken.
Dagje van te voren ingesmeerd met eigen gemaakte rub en laatste half uur op de BBQ een paar keer ingesmeerd met zelf gemaakt rode BBQ saus.
Ben voor de extra bevleesde baby back spareribs gegaan. Het extra vlees hierop is mager vlees, en neigt naar de droge kant. Maar het was zeker met nog wat rode saus erop helemaal goed. Het was om de vingers erbij op te likken.
Zo zag het er na 4 uurtjes uit:
Na 6 uurtjes en wat zelf gemaakte rode BBQ saus:
En dan gesneden op het bord:
En het was echt sappig gebleven:
[youtube]https://youtu.be/a2IdD2DNiD4[/youtube]
Dagje van te voren ingesmeerd met eigen gemaakte rub en laatste half uur op de BBQ een paar keer ingesmeerd met zelf gemaakt rode BBQ saus.
Ben voor de extra bevleesde baby back spareribs gegaan. Het extra vlees hierop is mager vlees, en neigt naar de droge kant. Maar het was zeker met nog wat rode saus erop helemaal goed. Het was om de vingers erbij op te likken.
Zo zag het er na 4 uurtjes uit:

Na 6 uurtjes en wat zelf gemaakte rode BBQ saus:

En dan gesneden op het bord:

En het was echt sappig gebleven:
[youtube]https://youtu.be/a2IdD2DNiD4[/youtube]