BasBQ
Beef en Steak

Babi pangang van buikspek

 
 

Caspar

Kooltjesharker
Berichten
209
Gisteren een stukje buikspek gekocht en meteen in een smaakrijke marinade gezet. (Ketjap, knoflook, 5 kruidenpoeder, djahe citroen en peper zout)

Huid droog gelaten, ingesneden en ingewreven met grof zout.

Na een dag het resterende zout er af gehaald en de bbq klaargemaakt voor indirect. Temp tot 200 graden laten komen, vlees er op en laten terugzakken naar 150 graden.

Na 2,5 uur was ie heerlijk. Geserveerd met een gember-knoflook-tomatensaus.

e22fe4209a2e5fe01a128c761d8cb6b8.jpg
b4d2099bc56bb2fd6816b697602905fd.jpg
20a3d9d7281bf93747b7acc795396333.jpg
 
Lust ik wel
 
Lekker hoor!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan