BasBQ
Beef en Steak

Babi pangang met ketjapsaus

 
 
 

Chucky69

Vuurmaker
Berichten
80
Van de week zag ik foto's van het recept van Babi pangang met ketjapsaus langskomen.
Mijn interesse was meteen gewekt.

Ik heb dus 2 kilo procureur gehaald en in 3 stukken ruim 24 uur laten marineren.

Net op de Q


Even laten roosteren


Gesneden


Ketjap saus erop


en smullen maar


en ook dit recept van het forum is een super lekkere.
Ik dacht dat ik morgen nog wat ervan mocht opwarmen, maar zoals zo vaak gaat het in ??n keer op.
Dit recept zal ik gegarandeerd nog eens maken.

Puntje voor mezelf is dat ik het vlees wat langer direct moet grillen om hem krokanter te laten worden.
 
Ziet er lekker uit. Bij ons ging hij ook op  :)
 
Mooi man!!
 
jammer dat je niks meer over hebt
 
Wil ik ook!!
 
Ik denk dat deze pangpang bij ons deze maand ook nog wel voorbij zal komen
 
Terug
Bovenaan Onderaan