- Berichten
- 80
Van de week zag ik foto's van het recept van Babi pangang met ketjapsaus langskomen.
Mijn interesse was meteen gewekt.
Ik heb dus 2 kilo procureur gehaald en in 3 stukken ruim 24 uur laten marineren.
Net op de Q

Even laten roosteren

Gesneden

Ketjap saus erop

en smullen maar

en ook dit recept van het forum is een super lekkere.
Ik dacht dat ik morgen nog wat ervan mocht opwarmen, maar zoals zo vaak gaat het in ??n keer op.
Dit recept zal ik gegarandeerd nog eens maken.
Puntje voor mezelf is dat ik het vlees wat langer direct moet grillen om hem krokanter te laten worden.
Mijn interesse was meteen gewekt.
Ik heb dus 2 kilo procureur gehaald en in 3 stukken ruim 24 uur laten marineren.
Net op de Q

Even laten roosteren

Gesneden

Ketjap saus erop

en smullen maar

en ook dit recept van het forum is een super lekkere.
Ik dacht dat ik morgen nog wat ervan mocht opwarmen, maar zoals zo vaak gaat het in ??n keer op.
Dit recept zal ik gegarandeerd nog eens maken.
Puntje voor mezelf is dat ik het vlees wat langer direct moet grillen om hem krokanter te laten worden.