BasBQ
Beef en Steak

Babi Ketjap versie ....?

 
 
 
 

Peter64

Gerijpt
Berichten
4.647
Aangezien de diepvries leeg moet maar ff twee kg procureur verwerkt tot babi ketjap.
Wat eters thuis. Lekker maaltje en wellicht een paar porties over (voor in de diepvries)
Ik heb een recept van Frances Kuijk als basis genomen.

Vlees daags van tevoren in plakken (2 cm dik) gesneden. In de kruiden gezet en een nacht laten staand.
Alles klaar gezet voor "op de foto"

De W57 klaar gemaakt voor het grillen en bakken in de DO
Het groene eivormige gevaar voor het roken en stoven klaar gemaakt.

Lappen procureur eerst aangegrild en vervolgens een 45 minuten gerookt. Daarna in blokjes gesneden.
DO op temperatuur gebracht en de de groenten tezamen met grof gesneden bamboe (dacht dat het scheuten waren) gebakken
Vlees, sambal, ketjap, soja saus, etc erbij, onder dompelen en stoven maar.
Rustig 2 h op 130 C dome temp laten sudderen.

Haha, ik dacht wat over te hebben. Ja 1 portie voor afgelopen maandag.
Is zeer in de smaak gevallen.


IMG_7313.jpg



IMG_7314.jpg
IMG_7315.jpg
IMG_7316.jpg
IMG_7317.jpg
IMG_7318.jpg
IMG_7319.jpg
 
Oh dat lijkt me heerlijk. Deze ga ik zeker een keer maken!
 
Lekker Peter! Deze gaat op het lijstje op eens te gaan bereiden! 😋
 
Lekker man, saté zonder stokkies!
 
man, @Peter64 wat doe je me aan.
Ziet er echt geweldig uit.
Water loopt me in de mnd. thnx voor de inspiratie
 
Terug
Bovenaan Onderaan