BasBQ
Beef en Steak

Baas bbq

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
Heb ik me weer laten overhalen om morgen 2 mrt mee te doen met de voorrondes van Baas BBQ van de Makro. 2 Mysterieboxen, denk vis en vlees en dan maar kijken of ik er iets moois van kan maken. Mijn motto is minder is meer en we kijken wel hoe culinair de tegenstanders zijn. Ik heb 0 ervaring met dit soort dingen, lijkt me wel leuk. Belangrijkste morgen is dat je in ieder geval weet hoe je iets moet bbqen zonder dat je het aanbrandt. Als iemand nog tips heeft, hou ik me aanbevolen.
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.554
Veel succes. ;)
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
9.593
leuk, een forumgenoot als tv-ster  :D
doe de groeten aan Ellemieke  B-)
 

SilverFox

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.306
Veel plezier!
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
19.069
Succes. Laat je niet gek maken en keep iT simple.
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.964
Succes. En vergeet de foto?s niet.
Ik zou gewoon op instinkt uit gaan. En eea maken zo als je het zelf lekker zou vinden.
 

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
Nou viel niet mee. Ronde 1 was Varkenskroon van Ibericovarken en ronde 2, twee dorades en 1 uur de tijd was best even stressen. Helaas was het niet goed genoeg. Was teveel uit mijn comfortzone om spontaan iets te bedenken. Varken met chimichurrie gemaakt, vis kort gemarineerd met sinasappelsap en limoen en zelf gemaakte mayonaise geserveerd. Wel leuke ervaring. Misschien volgend jaar weer en dan beter voorbereiden.
 

picosuma

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.685
Toch weer een leuke ervaring mee gemaakt.
En je hebt er alweer wat van geleerd volgend jaar wat meer voor bereiden  :)
 

robdegekste

Kooltjesharker
 
Berichten
216
Eddeped zei:
Nou viel niet mee. Ronde 1 was Varkenskroon van Ibericovarken en ronde 2, twee dorades en 1 uur de tijd was best even stressen. Helaas was het niet goed genoeg. Was teveel uit mijn comfortzone om spontaan iets te bedenken. Varken met chimichurrie gemaakt, vis kort gemarineerd met sinasappelsap en limoen en zelf gemaakte mayonaise geserveerd. Wel leuke ervaring. Misschien volgend jaar weer en dan beter voorbereiden.

Klinkt toch prima voor 3en voorronde. Wat hebben de winnaars dan klaar gemaakt?
 

Eddeped

Pitmaster
 
 
 
Berichten
764
robdegekste zei:
Eddeped zei:
Nou viel niet mee. Ronde 1 was Varkenskroon van Ibericovarken en ronde 2, twee dorades en 1 uur de tijd was best even stressen. Helaas was het niet goed genoeg. Was teveel uit mijn comfortzone om spontaan iets te bedenken. Varken met chimichurrie gemaakt, vis kort gemarineerd met sinasappelsap en limoen en zelf gemaakte mayonaise geserveerd. Wel leuke ervaring. Misschien volgend jaar weer en dan beter voorbereiden.

Klinkt toch prima voor 3en voorronde. Wat hebben de winnaars dan klaar gemaakt?
Ja dat ging allemaal een beetje rommelig, ik heb nauwelijks gezien wat de andere gemaakt hebben.
 
Bovenaan Onderaan