J
JoepVaKirchroa
Gast
Gisteren, een normale donderdag avond en ik had spontaan zin om gehaktbrood met BBQ saus te maken. Heerlijk op stevig brood met een beetje gesmoten kaas.
1 Gehaktbroodje gemaakt van 600 gram en in de gewenste vorm gemaakt.
Briketjes in de kleine starter aangezien 130 graden voldoende is.
Wachten totdat de gril goed warm is zodat het rooster nog even extra schoon gemaakt kan worden.
Temperatuur metertje erin die via bluetooth contact maakt met de iPhone.
Na ongeveer 55 minuten is bijna de gewenste kerntemperatuur bereikt. De temp is nog licht gestegen aangezien ik het een kwartiertje in de folie heb laten rusten.
Na ongeveer een kwartiertje rusten het gehaktbrood in plakken ter dikte van een vinger gesneden. Vervolgens aan beide kanten bestreken met de BBQ saus en na de eerste keer omdraaien een plakje kaas toegevoegd.
Het resultaat, erg smakelijk!

1 Gehaktbroodje gemaakt van 600 gram en in de gewenste vorm gemaakt.

Briketjes in de kleine starter aangezien 130 graden voldoende is.

Wachten totdat de gril goed warm is zodat het rooster nog even extra schoon gemaakt kan worden.

Temperatuur metertje erin die via bluetooth contact maakt met de iPhone.

Na ongeveer 55 minuten is bijna de gewenste kerntemperatuur bereikt. De temp is nog licht gestegen aangezien ik het een kwartiertje in de folie heb laten rusten.
Na ongeveer een kwartiertje rusten het gehaktbrood in plakken ter dikte van een vinger gesneden. Vervolgens aan beide kanten bestreken met de BBQ saus en na de eerste keer omdraaien een plakje kaas toegevoegd.

Het resultaat, erg smakelijk!