- Berichten
- 120
Mooie foto gevonden met een gevulde avocado op de site van The Smoking Monkeys.
Kortom geprobeerd te maken. Aangezien een avocado een mega gezonde vrucht is, is de afwisseling niet erg.
De avocado is gevuld met zalm en ei. Daarna besprenkeld met wat chili flakes.
Heerlijk om zo eens een avocado te eten. De chili flakes maken het echt af.
Ingredi?nten per persoon:
? 1 avocado
? 1 plakje zalm
? 1 ei
? rode chili pepers
Halveer de avocado en haal de pit eruit. Hak de chili pepers fijn.
Gebruik wat peper e n zout in de holte van de avocado voor meer smaak. Snipper de zalm en leg deze in de holte. Breek het ei en plaats het eiwit en de dooier in de holte. Er kan wat eiwit weglopen. Eventueel kunnen wat laatste zalmsnippers over het ei gelegd worden.
Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius.
Leg de avocado op het indirecte stuk en laat deze tussen de 15 a 20 min garen. De gevulde avocado is klaar wanneer het ei gaar is.
Maak af met wat chili flakes.
Kortom geprobeerd te maken. Aangezien een avocado een mega gezonde vrucht is, is de afwisseling niet erg.
De avocado is gevuld met zalm en ei. Daarna besprenkeld met wat chili flakes.
Heerlijk om zo eens een avocado te eten. De chili flakes maken het echt af.
Ingredi?nten per persoon:
? 1 avocado
? 1 plakje zalm
? 1 ei
? rode chili pepers
Halveer de avocado en haal de pit eruit. Hak de chili pepers fijn.
Gebruik wat peper e n zout in de holte van de avocado voor meer smaak. Snipper de zalm en leg deze in de holte. Breek het ei en plaats het eiwit en de dooier in de holte. Er kan wat eiwit weglopen. Eventueel kunnen wat laatste zalmsnippers over het ei gelegd worden.
Maak de bbq klaar voor indirect gebruik op 200 graden Celsius.
Leg de avocado op het indirecte stuk en laat deze tussen de 15 a 20 min garen. De gevulde avocado is klaar wanneer het ei gaar is.
Maak af met wat chili flakes.




