- Berichten
- 20.952
Ingred?nten:
- 3 ons rundergehakt
- 1 gesnipperde rode ui
- 1 eetlepel Maple Syrup
- 1 eetlepel Worchestershire sauce
- 1/2 eetlepel gerookt paprika poeder
- peper en zout
- 1 avacado
- 1 rode paprika
- 2 tomaten in partjes
- 1/3 courgette
- 2 grote broodjes
Werkwijze:
Meng het gehakt met de gesnipperde ui, Maple Syrup, Worchestershire sauce, gerookt paprikapoeder en peper en zout.
Verdeel het in twee?n en maak er twee mooie grote hamburgers van.
Laat ze een halfuurtje opstijven in de koelkast.
Steek de starter aan en rooster de paprika erboven, hij moet goed zwart worden!
Even vijf minuten in een plastic zakje.
Je kan het zwarte nu met een simpel keukenpapiertje van de paprika afvegen.
Snij de paprika in stukjes.
Halveer de avacado en lepel 1 helft uit en snij in stukjes, en snij de tomaten in partjes.
De courgette in plakjes snijden. Maak de barbecue klaar met de split grill methode, dus met aan een kant de briketten.
Grill de courgettes even aan.
Net zoals het broodje.
Grill nu de hamburgers.
na vier minuten draaien.
en na nog eens drie minuten direct boven de kolen mogen ze nagaren boven het indirecte deel.
Dan mogen de broodjes opgemaakt worden.
En klaar!
Volgende keer doe ik er een eigengemaakte guacamole saus bij.
Bedankt voor het kijken.