- Berichten
- 1.935
Deze keer echt een easy peasy gerecht.
Soms heb je van die dagen wat moeten we nu weer gaan eten, en je vriezer puilt uit.
Als standaard voorraad hebben wij altijd wel home made Bolognesesaus in de vriezer staan.
En er lag ook al een tijdje een Aubergine in de koelkast, "Grandpa Aubergine" te worden.
Toen moest ik opeens aan een gerecht denken die ik al een tijd geleden op het internet voorbij heb zien komen.
Auberginerolletjes gevuld met Spaghetti Bolognese.
Aubergine in plakken gesneden en 20 minuten in zout water gelegd, afspoelen en droog deppen en even grillen boven een direct houtskoolvuurtje.
Spahetti gekookt, Bolognsesaus laten ontdooien en een beetje warm maken, Spaghetti mengen met een gedeelte van de saus, vers geraspte Parmezaan
Plukje Spaghettimengsel op een plakje Aubergine, vers geraspte Parmezaan erover en oprollen.
In 2 ovenvaste schaaltjes (2 personen) wat saus op de bodem en de rolletjes verdelen rest van de saus erover/eromheen scheppen en aftoppen met geraspte mozzarella
Ongeveer een half uurtje terug op de BBQ bij 200 graden C.
Opdienen en smullen maar.
Als je geen Aubergine lust kun je die ook vervangen voor gegrilde Courgette plakken
Heerlijk met een groene frisse salade erbij.
Soms heb je van die dagen wat moeten we nu weer gaan eten, en je vriezer puilt uit.
Als standaard voorraad hebben wij altijd wel home made Bolognesesaus in de vriezer staan.
En er lag ook al een tijdje een Aubergine in de koelkast, "Grandpa Aubergine" te worden.
Toen moest ik opeens aan een gerecht denken die ik al een tijd geleden op het internet voorbij heb zien komen.
Auberginerolletjes gevuld met Spaghetti Bolognese.
Aubergine in plakken gesneden en 20 minuten in zout water gelegd, afspoelen en droog deppen en even grillen boven een direct houtskoolvuurtje.
Spahetti gekookt, Bolognsesaus laten ontdooien en een beetje warm maken, Spaghetti mengen met een gedeelte van de saus, vers geraspte Parmezaan
Plukje Spaghettimengsel op een plakje Aubergine, vers geraspte Parmezaan erover en oprollen.
In 2 ovenvaste schaaltjes (2 personen) wat saus op de bodem en de rolletjes verdelen rest van de saus erover/eromheen scheppen en aftoppen met geraspte mozzarella
Ongeveer een half uurtje terug op de BBQ bij 200 graden C.
Opdienen en smullen maar.
Als je geen Aubergine lust kun je die ook vervangen voor gegrilde Courgette plakken
Heerlijk met een groene frisse salade erbij.