- Berichten
- 68
Vandaag maar eens een poging gewaagd om de armadillo eggs te maken.
500 gram rundergehakt met Mexicaanse kruidenmix van Verstegen, paneermeel en een beetje grof zeezout en peper van de molen.

Jalapenos opengesneden en zaadlijsten verwijderd, gevuld met sweet pepper roomkaas en geraspte Old Amsterdam.


De pepers in het gehakt en het zaakje dicht vouwen, plakjes spek er omheen



De eggs met hickory gerookt en na ongeveer een uur op 180 graden indirecte warmte (deksel thermometer) een kerntemperatuur van ca. 73 graden. De eggs ingesmeerd met barbequesaus en nog 5 minuten laten liggen


Biertje om te blussen was wel nodig

Heerlijk!
500 gram rundergehakt met Mexicaanse kruidenmix van Verstegen, paneermeel en een beetje grof zeezout en peper van de molen.

Jalapenos opengesneden en zaadlijsten verwijderd, gevuld met sweet pepper roomkaas en geraspte Old Amsterdam.


De pepers in het gehakt en het zaakje dicht vouwen, plakjes spek er omheen



De eggs met hickory gerookt en na ongeveer een uur op 180 graden indirecte warmte (deksel thermometer) een kerntemperatuur van ca. 73 graden. De eggs ingesmeerd met barbequesaus en nog 5 minuten laten liggen


Biertje om te blussen was wel nodig


Heerlijk!