Vanmorgen ondanks een mail van b&s toch mijn baby backs en boston butt ontvangen. De Boston Butt in de vriezer en de helft van de ribbetjes in de koelkast.
Zojuist heb ik de ribs ontdaan van hun vlies waarna ik erachter kwam bijna geen kruiden meer te hebben. Wel had ik een tijd geleden een Argentijnse rub bij de lidl gekocht dus dan die maar gebruiken samen met wat bruine basterd suiker. Van te voren natuurlijk de ribs ingesmeerd met fijne mosterd.
Nu alles ingepakt en de koelkast in. Morgen rond 13:00 gaan ze de uds op.
Welke methode zal ik gaan gebruiken? 3 2 1 of toch 2 2 1?
En 120 graden aanhouden?
Zojuist heb ik de ribs ontdaan van hun vlies waarna ik erachter kwam bijna geen kruiden meer te hebben. Wel had ik een tijd geleden een Argentijnse rub bij de lidl gekocht dus dan die maar gebruiken samen met wat bruine basterd suiker. Van te voren natuurlijk de ribs ingesmeerd met fijne mosterd.
Nu alles ingepakt en de koelkast in. Morgen rond 13:00 gaan ze de uds op.
Welke methode zal ik gaan gebruiken? 3 2 1 of toch 2 2 1?
En 120 graden aanhouden?



