Voila,
Het is zo ver
Gebraadje gekocht en bij het opendoen rook het reeds goed gerookt dus ik ga geen extra rookhout toevoegen deze keer.
Het zou ook al reeds licht gezouten zijn dus heb ik maar geen zout in mijn rub gedaan.
eerste foto's
het gebraad
de kruiden voor de rub. Ik heb deze aangebracht met de hulp van wat graantjesmosterd.
BBQ op 110?C
vleesje er op en wachten tot 60?C kerntemperatuur
Na bijna twee uur zit ik op kerntemperatuur van 40?C
Het is zo ver
Gebraadje gekocht en bij het opendoen rook het reeds goed gerookt dus ik ga geen extra rookhout toevoegen deze keer.
Het zou ook al reeds licht gezouten zijn dus heb ik maar geen zout in mijn rub gedaan.
eerste foto's
het gebraad

de kruiden voor de rub. Ik heb deze aangebracht met de hulp van wat graantjesmosterd.


BBQ op 110?C
vleesje er op en wachten tot 60?C kerntemperatuur

Na bijna twee uur zit ik op kerntemperatuur van 40?C