- Berichten
- 7.146
Eenvoudig maar lekker toetje (van de Q). Recept uit Jamie Magazine 27
Ingredi?nten:
2 appels, geschild en in blokjes gesneden
sap van een halve citroen
1 bakje bramen
4 kardemom-peulen, zaden gevijzeld. Ik heb 1/2 TL poeder gebruikt
25 gr boter
35 gr bloem
25 gr suiker
15 gr geplette havervlokken
10 gr macademianoten, gehakt
Werkwijze:
Meng de appel met de kardemom en vul hiermee een vorm (of 6 bakjes).
Verdeel hierover de bramen.
Maak een crumble door de boter en de bloem te mengen en te kruimelen. Meng dit met de suiker, haver en gehakte noten.
Verdeel dit over de de bakjes.
15-20 minuten (of tot de crumble mooi van kleur is) indirect op 190 graden
De volgende keer laat ik de havervlokken weg en voeg iets meer suiker toe.

Ingredi?nten:
2 appels, geschild en in blokjes gesneden
sap van een halve citroen
1 bakje bramen
4 kardemom-peulen, zaden gevijzeld. Ik heb 1/2 TL poeder gebruikt
25 gr boter
35 gr bloem
25 gr suiker
15 gr geplette havervlokken
10 gr macademianoten, gehakt
Werkwijze:
Meng de appel met de kardemom en vul hiermee een vorm (of 6 bakjes).
Verdeel hierover de bramen.
Maak een crumble door de boter en de bloem te mengen en te kruimelen. Meng dit met de suiker, haver en gehakte noten.
Verdeel dit over de de bakjes.
15-20 minuten (of tot de crumble mooi van kleur is) indirect op 190 graden


De volgende keer laat ik de havervlokken weg en voeg iets meer suiker toe.