- Berichten
- 2.365
Zoals vandaag op de nieuwjaars MEATing gemaakt.
Men neme een heksenketel, of een pan
en gooit bij elkaar:
Boter
Appelblokjes
Annanasblokjes
In Amaretto en rum gewelde rozijnen
Flink veel donker bruine basterdsuiker
Kaneelpoeder
Amaretto (extra, gewoon omdat we het bij ons hadden)
Half glaasje water
Whiskey (omdat Camiel daar spontaan een scheutje van toevoegde)
Alles bij elkaar lekker warm maken tot de appelblokjes zacht zijn geworden en dan smullen maar!
Optie is om het water te vervangen door gluhwein, dat hebben we bij de 2e sessie gedaan, was ook lekker
Tweede optie is om in het glas/bekertje een klein scheutje Jagermeister over de Appeltaart zonder taart te schenken, ook dit was een toevoeging die spontaan ontdekt werdt en door meerdere genootschapsleden als erg lekker werdt beoordeeld!
Makkelijk en LEKKER!
Succes
Men neme een heksenketel, of een pan

Boter
Appelblokjes
Annanasblokjes
In Amaretto en rum gewelde rozijnen
Flink veel donker bruine basterdsuiker
Kaneelpoeder
Amaretto (extra, gewoon omdat we het bij ons hadden)
Half glaasje water
Whiskey (omdat Camiel daar spontaan een scheutje van toevoegde)
Alles bij elkaar lekker warm maken tot de appelblokjes zacht zijn geworden en dan smullen maar!
Optie is om het water te vervangen door gluhwein, dat hebben we bij de 2e sessie gedaan, was ook lekker
Tweede optie is om in het glas/bekertje een klein scheutje Jagermeister over de Appeltaart zonder taart te schenken, ook dit was een toevoeging die spontaan ontdekt werdt en door meerdere genootschapsleden als erg lekker werdt beoordeeld!
Makkelijk en LEKKER!
Succes