BasBQ
Beef en Steak

Appelbom

 
 

denman1710

Pitmaster
Berichten
545
1e kerstdag voor ons twee een Appelbommetje gemaakt.

Appeltje (Jonagold) uithollen.

Insmeren met honing en daarna het spek er omheen.

Dan een Santa maria rub erop met wat extra suiker en dan 40 minuten indirect op de q.

Kan leuk als dessert of bijgerecht.

89be4f7c23e0ec4e6d99ecb5477415e3.jpg


0e5f82209995b070a983746221235d1b.jpg


b7cae3c541f6fa27be1add98d3f16de4.jpg


b0715e5e95af939cdd180a2b0c83d19c.jpg


Verstuurd vanaf mijn HUAWEI NXT-L29 met Tapatalk

 
Ziet er lekker uit, heb je ze ook nog gevuld na het uithollen of leeg gelaten?
 
Nee appeltje leeg gelaten, maar voor de volgende ronde zeker een optie!

Q gedurende de gehele sessie tussen de 140 en 160 graden. 30 tot 35 minuutjes en laatste 5 minuten ff glazen met bbq sausje

Smaak van hartig en zoet is nice!
 
Zoet (spijs misschien)

Verstuurd vanaf mijn HUAWEI NXT-L29 met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan