Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik wil met Pinksteren bovengenoemd stuk vlees gaan bereiden. Heeft iemand daar nog tips voor? Ik zie verschillende kern temperaturen staan. Waar zit dit verschil in eigenlijk? En is er een richt tijd voor hoelang deze op de bbq mag?
Tri tip, lekker stuk vlees kan als steak maar ook L&S als brisket. Ze noemen het ook wel "Poor man's brisket" al moet je tegenwoordig bijna een rich man zijn om vlees te kopen.
Wij vinden hem als steak geweldig.
L&S nog nooit gedaan
Laatst nog low en slow gedaan met een koffierub en daarna even af gegrild, was prima te harken. Heb er nu nog eentje liggen ga ik hetzelfde mee doen, maar een andere rub en dan in taco’s . Dat is voor nu het idee iig.
De ezeltjes die ik heb gemaakt heb ik allemaal reverse seat gemaakt. tot 46 graden en dan mooi afgrillen. De low en slow brisket method staat nog op het lijstje om eens te proberen. Tip kijk even goed naar de draad van het vlees tijdens aansnijden die verloopt namelijk bij zn maminha
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.