Beef en Steak

Angus maminha Uruguay

dick1011

Tondelzoeker
Berichten
3
Ik wil met Pinksteren bovengenoemd stuk vlees gaan bereiden. Heeft iemand daar nog tips voor? Ik zie verschillende kern temperaturen staan. Waar zit dit verschil in eigenlijk? En is er een richt tijd voor hoelang deze op de bbq mag?
 
Tri tip, lekker stuk vlees kan als steak maar ook L&S als brisket. Ze noemen het ook wel "Poor man's brisket" al moet je tegenwoordig bijna een rich man zijn om vlees te kopen.
Wij vinden hem als steak geweldig.
L&S nog nooit gedaan
 
Laatst nog low en slow gedaan met een koffierub en daarna even af gegrild, was prima te harken. Heb er nu nog eentje liggen ga ik hetzelfde mee doen, maar een andere rub en dan in taco’s 🌮. Dat is voor nu het idee iig.
 
De ezeltjes die ik heb gemaakt heb ik allemaal reverse seat gemaakt. tot 46 graden en dan mooi afgrillen. De low en slow brisket method staat nog op het lijstje om eens te proberen. Tip kijk even goed naar de draad van het vlees tijdens aansnijden die verloopt namelijk bij zn maminha
 
Terug
Bovenaan Onderaan