- Berichten
- 656
Hoi hoi..
De laatste 2 keer beetje pech gehad met mijn steaks..taai en stug.. gevalletje goedkoop is duurkoop.
Daarom nu een stukje wat niet kan mislukken.
De prime black angus flat iron
Dit is hem dan
Salt brine voor 24 uur
Daarna voorzien van peper en knoflookpoeder.
Tevens een natte marinade voor de sherrif.
Nou.. streepje trekken..
Crapp toch nog iets te rood naar onze zin..
Snel nog even kort terug..
Nu op een bordje
En een toetje..
Fijn dagje hoor..
Biertjes zijn lekker.. steak is fenomenaal!!
Dank voor het lezen.
De laatste 2 keer beetje pech gehad met mijn steaks..taai en stug.. gevalletje goedkoop is duurkoop.
Daarom nu een stukje wat niet kan mislukken.
De prime black angus flat iron
Dit is hem dan
Salt brine voor 24 uur
Daarna voorzien van peper en knoflookpoeder.
Tevens een natte marinade voor de sherrif.
Nou.. streepje trekken..
Crapp toch nog iets te rood naar onze zin..
Snel nog even kort terug..
Nu op een bordje
En een toetje..
Fijn dagje hoor..
Biertjes zijn lekker.. steak is fenomenaal!!
Dank voor het lezen.