- Berichten
- 301
In het kader van de fotowedstrijd (en een Steven&me)
heb ik even in de boekjes lopen sneupen en kwam ik met dit.
Een amuse (voorgerecht) van 3 soorten coquilles..1 volgens recept van Steven&me (rechter)http://www.bbqgenootschap.nl/forum/steven-me/steven-me-augustus-2013-sint-jacobsschelpen-in-bacon/
1 volgens recept van Kurt Dekoninck uit BBQ Tapas met sinaasappel en zeekraal(middelste,en erg lekker!!) en 1 volgens een recept waar alleen de uitgever in staat... :-/ (linker)
Heb alleen niet de bacon/spek gebruikt die hun voorschrijven maar het geen wat ik vorige week zelf gemaakt heb,en niet normaal wat is dat lekker zeg die crispy bacon!
Ook hier helaas diepvries coquilles,het geen wat de visboer had wouden ze me niet meegeven... :-S
Met als hoofdgerecht ribeye,in deze rub http://www.bbq-nl.com/2009/08/mike%E2%80%99s-rib-eyes-with-award-winning-rub.html
zat ook nog wat groenvoer bij maar das niet vast gelegd..
beetje te royaal geweest met de olie..

Een amuse (voorgerecht) van 3 soorten coquilles..1 volgens recept van Steven&me (rechter)http://www.bbqgenootschap.nl/forum/steven-me/steven-me-augustus-2013-sint-jacobsschelpen-in-bacon/
1 volgens recept van Kurt Dekoninck uit BBQ Tapas met sinaasappel en zeekraal(middelste,en erg lekker!!) en 1 volgens een recept waar alleen de uitgever in staat... :-/ (linker)
Heb alleen niet de bacon/spek gebruikt die hun voorschrijven maar het geen wat ik vorige week zelf gemaakt heb,en niet normaal wat is dat lekker zeg die crispy bacon!

Ook hier helaas diepvries coquilles,het geen wat de visboer had wouden ze me niet meegeven... :-S



Met als hoofdgerecht ribeye,in deze rub http://www.bbq-nl.com/2009/08/mike%E2%80%99s-rib-eyes-with-award-winning-rub.html
zat ook nog wat groenvoer bij maar das niet vast gelegd..


beetje te royaal geweest met de olie..


