Nomko
Tondelzoeker
- Berichten
- 8
Beste leden,
Om maar gelijk met een vraagje mijn forum-loopbaan te beginnen, gisteren heb ik een lekker stukje buikspek op mijn Kamado gemaakt (recept: https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/oosters-buikspek/ ) het was overheerlijk !
Na gebruik heb ik de Kamado af laten koelen as usual.
Vandaag toen ik de Kamado aanstak op de normale manier met een wokkeltje, rook ik een vreemde ammonia geur uit de kolen ! Deze geur bleef de hele sessie hangen en heb ook niet mijn product kunnen bereiden.
Iemand een idee hoe dit komt en wat je hier aan kan doen ???
alvast bedankt voor de reacties !!
Om maar gelijk met een vraagje mijn forum-loopbaan te beginnen, gisteren heb ik een lekker stukje buikspek op mijn Kamado gemaakt (recept: https://bbq-junkie.nl/bbq-recepten/oosters-buikspek/ ) het was overheerlijk !
Na gebruik heb ik de Kamado af laten koelen as usual.
Vandaag toen ik de Kamado aanstak op de normale manier met een wokkeltje, rook ik een vreemde ammonia geur uit de kolen ! Deze geur bleef de hele sessie hangen en heb ook niet mijn product kunnen bereiden.
Iemand een idee hoe dit komt en wat je hier aan kan doen ???
alvast bedankt voor de reacties !!