Ok, even vooraf... ik wil geen discussie over het hoe en waarom ontketenen, maar ik wil niet garen met aluminium folie.
Naast bakpapier, en slagerspapier... welke mogelijkheden werken goed om een Pulled pork, of Pulled beef in te pakken?
Gisteren mijn eerste Pulled beef gemaakt, en dit is me toch wat te droog geworden.
(Veelal eigen schuld want heb de plateau tenperatuur grotendeels zonder inpakken doorgegaard... lampje ging pas later branden dat inpakken dan wel handig was)
Mooiste zijn dat ik m‘n thermometer sonde er ook gewoon in kwijt kan, denkend in de richting van een grote rvs schaal met deksel?
Alle ideeën zijn welkom!
Naast bakpapier, en slagerspapier... welke mogelijkheden werken goed om een Pulled pork, of Pulled beef in te pakken?
Gisteren mijn eerste Pulled beef gemaakt, en dit is me toch wat te droog geworden.
(Veelal eigen schuld want heb de plateau tenperatuur grotendeels zonder inpakken doorgegaard... lampje ging pas later branden dat inpakken dan wel handig was)
Mooiste zijn dat ik m‘n thermometer sonde er ook gewoon in kwijt kan, denkend in de richting van een grote rvs schaal met deksel?
Alle ideeën zijn welkom!