Ik was gister jarig, en bij ons mag je als je jarig bent kiezen wat je eet. Dus ik heb Pulled Pork gekozen!
De dag ervoor twee stukken procureur ge?njecteerd en gerubt! 40 bolletjes en een stuk van 2 kilo en 2,3 kilo leek me wel genoeg voor ca. 15 man... maar we kwamen brood tekort en nagenoeg al het vlees ging op! Heerlijk met Coleslaw!
Dit is de tweede keer dat ik Pulled Pork heb gemaakt, ik vond het zelf erg geslaagd, de eters (waarvan de meeste nooit pulled pork gegeten hadden) waren ook erg enthousiast! Ik vond het wel lastig om de temperatuur rond de 110 graden te houden, hij bleef toch steeds rond de 140-150 (bovenin het deksel) en als ik de toevoer verder dicht deed dan was hij ook meteen helemaal dicht... Misschien toch maar kijken voor een Basterd ofzo
2 mooie stukken vlees uitgezocht bij de Makro
Gebroederlijk naast elkaar
Lekker roken!
Glaze erop!
Coleslaw!
Pullen!
M'n broer wou graag helpen dus hij kon mooi aan de slag! Ondertussen is het al dringen geblazen! Helaas van het mooie broodje geen foto gemaakt....
De dag ervoor twee stukken procureur ge?njecteerd en gerubt! 40 bolletjes en een stuk van 2 kilo en 2,3 kilo leek me wel genoeg voor ca. 15 man... maar we kwamen brood tekort en nagenoeg al het vlees ging op! Heerlijk met Coleslaw!
Dit is de tweede keer dat ik Pulled Pork heb gemaakt, ik vond het zelf erg geslaagd, de eters (waarvan de meeste nooit pulled pork gegeten hadden) waren ook erg enthousiast! Ik vond het wel lastig om de temperatuur rond de 110 graden te houden, hij bleef toch steeds rond de 140-150 (bovenin het deksel) en als ik de toevoer verder dicht deed dan was hij ook meteen helemaal dicht... Misschien toch maar kijken voor een Basterd ofzo


2 mooie stukken vlees uitgezocht bij de Makro

Gebroederlijk naast elkaar

Lekker roken!

Glaze erop!

Coleslaw!

Pullen!

M'n broer wou graag helpen dus hij kon mooi aan de slag! Ondertussen is het al dringen geblazen! Helaas van het mooie broodje geen foto gemaakt....