Binnen met de Cameron rookpan en buiten met de Weber OTP 47, en wat is er lekkerder dan 's avonds na het uitbuiken nog steeds de geur van hout en vlees in je kleren te ruiken! 
Vanmiddag nog een kippetje in 3,5 uur gerookt en gegaard, gevolgd door een huisgemaakte hamburger. Samen met een paar La Chouffes was dit alles niet te versmaden. Het wordt tijd dat ik me bij dit forum aansluit, ik kan niet meer langs de zijlijn toe blijven kijken en al dat lekkers aan me voorbij laten gaan. Hier moet ik aan meedoen!
Gegroet, Genootschap van Rook en Vlees!

Vanmiddag nog een kippetje in 3,5 uur gerookt en gegaard, gevolgd door een huisgemaakte hamburger. Samen met een paar La Chouffes was dit alles niet te versmaden. Het wordt tijd dat ik me bij dit forum aansluit, ik kan niet meer langs de zijlijn toe blijven kijken en al dat lekkers aan me voorbij laten gaan. Hier moet ik aan meedoen!
Gegroet, Genootschap van Rook en Vlees!