- Berichten
- 505
Het was maar eens tijd ok een BCC te fabriceren. En aangezien het zo'n lekker weer was deze week stond die op zondag gepland... Het regende af en toe een beetje zullen we maar zeggen.
In de voorbereiding leek het me al handig om de rub te smeren voor de olie :-/ maar goed dat kwam wel goed.
Het was sowieso een beetje een dramatische run. Ik heb nog nooit zo'n moeite gehad om de Weber op temperatuur te houden. De temperatuur schoot omhoog naar 240. En na wat temperen daalde ie rustig naar de 140. En na een stortbuitje zelfs naar 93. Waarna ie rustig naar 104 opklom. En toen waren we al goed twee uur op weg. Maar goed wat extra briketten gestart en alsnog alles afgekregen. En nog smakelijk ook.
Daarnaast nog een coleslaw gemaakt op basis van 3 verschillende recepten. En een salade met peulen/sugar snaps, rode ui en feta. Onderin het bakje heb ik een mix van aardappels, paprika en tomaatjes met een beetje porkrub gebraden.
(inclusief lekker kinderhappie linksboven)
In de voorbereiding leek het me al handig om de rub te smeren voor de olie :-/ maar goed dat kwam wel goed.
Het was sowieso een beetje een dramatische run. Ik heb nog nooit zo'n moeite gehad om de Weber op temperatuur te houden. De temperatuur schoot omhoog naar 240. En na wat temperen daalde ie rustig naar de 140. En na een stortbuitje zelfs naar 93. Waarna ie rustig naar 104 opklom. En toen waren we al goed twee uur op weg. Maar goed wat extra briketten gestart en alsnog alles afgekregen. En nog smakelijk ook.
Daarnaast nog een coleslaw gemaakt op basis van 3 verschillende recepten. En een salade met peulen/sugar snaps, rode ui en feta. Onderin het bakje heb ik een mix van aardappels, paprika en tomaatjes met een beetje porkrub gebraden.








