- Berichten
- 867
Vandaag is moeders aan de high tea dus de keuze van het eten vanavond lag bij de boys. De een graag kip, de ander gehaktballen en paps graag ribs. Na een korte vergadering en stemming unaniem gekozen voor alles 
Hier het eindresultaat van 5.5uur slow op 110 graden.
Begonnen met de juiste spullen te halen bij slagerij Clemens, altijd een plezier daar
De boel in de rub
En dan maar op de Kamado Joe
Na een kleine 2,5 uur in de folie met wat appelsap, en de rest van het spul erop
Na 2 uur de boel in de lak gezet (BBQ saus van Jord)
En toen aan tafel
Alles viel in goede aarde. We hadden 1 rib met spicy rub en 1 met gewone, allebei goed en lekker
Mooi einde van een BBQ sessie met dat mooie weer. Hier doen we het voor

Hier het eindresultaat van 5.5uur slow op 110 graden.

Begonnen met de juiste spullen te halen bij slagerij Clemens, altijd een plezier daar

De boel in de rub

En dan maar op de Kamado Joe

Na een kleine 2,5 uur in de folie met wat appelsap, en de rest van het spul erop

Na 2 uur de boel in de lak gezet (BBQ saus van Jord)

En toen aan tafel


Alles viel in goede aarde. We hadden 1 rib met spicy rub en 1 met gewone, allebei goed en lekker

Mooi einde van een BBQ sessie met dat mooie weer. Hier doen we het voor