Gisteren begonnen met de rub te maken: zout,peper,knoflook,uienpoeder,paprikapoeder,basterdsuiker en de varkensprocoreur iets te ontdoen van de vetlaag.

Daarna lekker dik in de rub gezet en ingepakt voor een nachtje in de koelkast

Vanmorgen om 7.00 uur opgestaan eerst maar ff een grote bak koffie ,vlees uit de koelkast,houtsnippers in het water,bbq uitgeveegd, rooster schoon gemaakt ,hitteschild er in geplaatst en de briketten aangestoken in de beker.
Toen was het nog zo donker:

Om 9.00 uur was het zo ver de q op temperatuur snippers er in water er boven en het belangrijkste h? vlees op het rooster.
9.00 uur rooster 94 graden kern 8 graden
10.00 uur rooster 110 graden kern 32 graden
11.00 uur rooster 114 graden kern 55 graden
12.00 uur rooster 113 graden kern 67 graden bovenkant en zijkant in de glaze gezet
13.00 uur rooster 105 graden kern 74 graden vlees gedraait en onderkant in de glaze gezet
14.00 uur rooster 100 graden kern 76 graden ingepakt in alufolie
15.00 uur rooster 115 graden kern 83 graden
15.30 uur rooster 120 graden kern 88 graden het vlees er af gehaald en afgedekt weg gezet sap opgevangen
16.15 uur begonnen met pullen klein beetje eindsaus gebruikt jum jum wat lekker.
Net voor de glaze (chili-olijfolie honing wiskey tomatenketchup):

In de glaze:

Net voor het pullen:

Kijk eens naar de mooie kleuren in het vlees:

Gereed:

#:-S

Daarna lekker dik in de rub gezet en ingepakt voor een nachtje in de koelkast

Vanmorgen om 7.00 uur opgestaan eerst maar ff een grote bak koffie ,vlees uit de koelkast,houtsnippers in het water,bbq uitgeveegd, rooster schoon gemaakt ,hitteschild er in geplaatst en de briketten aangestoken in de beker.
Toen was het nog zo donker:

Om 9.00 uur was het zo ver de q op temperatuur snippers er in water er boven en het belangrijkste h? vlees op het rooster.
9.00 uur rooster 94 graden kern 8 graden
10.00 uur rooster 110 graden kern 32 graden
11.00 uur rooster 114 graden kern 55 graden
12.00 uur rooster 113 graden kern 67 graden bovenkant en zijkant in de glaze gezet
13.00 uur rooster 105 graden kern 74 graden vlees gedraait en onderkant in de glaze gezet
14.00 uur rooster 100 graden kern 76 graden ingepakt in alufolie
15.00 uur rooster 115 graden kern 83 graden
15.30 uur rooster 120 graden kern 88 graden het vlees er af gehaald en afgedekt weg gezet sap opgevangen
16.15 uur begonnen met pullen klein beetje eindsaus gebruikt jum jum wat lekker.
Net voor de glaze (chili-olijfolie honing wiskey tomatenketchup):

In de glaze:

Net voor het pullen:

Kijk eens naar de mooie kleuren in het vlees:

Gereed:

#:-S