- Berichten
- 1.835
Hallo BBQ vrienden,
De kinderen zijn met oma een paar dagen op vakantie gegaan en mijn vrouw ging mee om ze weg te brengen. Dit betekend dat ik voor mijn eigen eten moest zorgen, erg vervelend weer. Kwam goed uit want ik had gisteren bij de Sligro een paar zakken Terlanco kokos briketten gehaald vermomd in een Bonfire verpakking. Deze wilde ik wel eens proberen zonder toeschouwers en kijken hoe ze verschillen ten opzichte van Ecobrassa.
Op het menu stonden een kogelbiefstukje met wat groente en Potato skins. Potato skins duren het langst dus eerst maar eens wat aardappel op de Q.
Na een uur er weer afgehaald, het meeste er uit geschept, buitenkant ingesmeerd met olijfolie, bestrooit met zout en met sperziebonen in spek terug op de Q.
Na een paar minuten mochten ze er weer af om gevuld te worden met spek blokjes en kaas en mochten ze tegelijk met de kogelbiefstuk weer terug op de Q. Dit was het punt waar ik even over twijfelde of de briketten nog wel heet genoeg waren om de biefstuk direct te grillen, maar dit ging perfect. Briketten waren nog net zo heet als tijdens de start van de sessie.
5 minuten later was alles klaar en kon ik even snel mijn biertje op drinken.
Tijd om te eten.
Was lekker zo in mijn eentje, de Terlanco briketten zijn een blijvertje en bedankt weer voor het kijken.
De kinderen zijn met oma een paar dagen op vakantie gegaan en mijn vrouw ging mee om ze weg te brengen. Dit betekend dat ik voor mijn eigen eten moest zorgen, erg vervelend weer. Kwam goed uit want ik had gisteren bij de Sligro een paar zakken Terlanco kokos briketten gehaald vermomd in een Bonfire verpakking. Deze wilde ik wel eens proberen zonder toeschouwers en kijken hoe ze verschillen ten opzichte van Ecobrassa.
Op het menu stonden een kogelbiefstukje met wat groente en Potato skins. Potato skins duren het langst dus eerst maar eens wat aardappel op de Q.

Na een uur er weer afgehaald, het meeste er uit geschept, buitenkant ingesmeerd met olijfolie, bestrooit met zout en met sperziebonen in spek terug op de Q.

Na een paar minuten mochten ze er weer af om gevuld te worden met spek blokjes en kaas en mochten ze tegelijk met de kogelbiefstuk weer terug op de Q. Dit was het punt waar ik even over twijfelde of de briketten nog wel heet genoeg waren om de biefstuk direct te grillen, maar dit ging perfect. Briketten waren nog net zo heet als tijdens de start van de sessie.

5 minuten later was alles klaar en kon ik even snel mijn biertje op drinken.

Tijd om te eten.

Was lekker zo in mijn eentje, de Terlanco briketten zijn een blijvertje en bedankt weer voor het kijken.