- Berichten
- 297
Vrienden en vriendinnen van het open vuur,
Hebben wij met elkaar zo een plezier met onze BBQ's, zie ik de meest geweldige stukken vlees voorbij komen. Vaak geweldig gekruid, gegaard en geroosterd.
De Botten zijn heerlijk op smaak gebracht; toch doet niet iedereen er iets mee.
Of eigenlijk nog meer-jammer; deze botten worden zo de GFT-bak in gekieperd.
Doodzonde natuurlijk. Maak er eens een bouillon van!
Het is als iedere goede gewoonte. Elke keer gaat het bot in een zakje in de diepvries (al is het maar een drumstickje). Bij een berg gooi je het in een pan. 2 liter water erbij. 40 minuten zachtjes koken. Bouillon!
Hier alleen door een zeef. Wil je nog fijner? Leg een theedoek in je zeef.
Invriezen in zakjes van 500ml. Awesome! Zo veel diepere smaak en zo veel minder zout dan een bouillonblokje
Als basis voor risotto, kookstarter voor verse pasta (de herfstvarianten) of soepen. Enjoy!
Hebben wij met elkaar zo een plezier met onze BBQ's, zie ik de meest geweldige stukken vlees voorbij komen. Vaak geweldig gekruid, gegaard en geroosterd.
De Botten zijn heerlijk op smaak gebracht; toch doet niet iedereen er iets mee.
Of eigenlijk nog meer-jammer; deze botten worden zo de GFT-bak in gekieperd.
Doodzonde natuurlijk. Maak er eens een bouillon van!
Het is als iedere goede gewoonte. Elke keer gaat het bot in een zakje in de diepvries (al is het maar een drumstickje). Bij een berg gooi je het in een pan. 2 liter water erbij. 40 minuten zachtjes koken. Bouillon!
Hier alleen door een zeef. Wil je nog fijner? Leg een theedoek in je zeef.
Invriezen in zakjes van 500ml. Awesome! Zo veel diepere smaak en zo veel minder zout dan een bouillonblokje
Als basis voor risotto, kookstarter voor verse pasta (de herfstvarianten) of soepen. Enjoy!