- Berichten
- 79
Zoals de titel al laat raden afgelopen zondag lekker pizza's gemaakt. Deeg had ik nog in de vriezer, en de tomatensaus even lekker lui in elkaar gemixt:
Pak Heinz frito als basis, klein uitje gesnipperd, 4 teentjes knoflook, basilicum, scheutje worchestersauce, oregano en wat peper en zout. Met de staafmixer glad gemixt en tien de pizza's klaar waren de rest in de vriezer voor de volgende keer.
De pizza's belegd met tomaat, kaas, basilicum gevulde salami, paprika en kastanje champignons.
Voor het eerst een ring of fire gemaakt, die aan het begin brande als een tierelier, maar na een half uur voor bijna de helft was gedoofd. Ik heb nog steeds geen idee hoe dat kon gebeuren, alle luchtgaten stonden helemaal open. De laatste 2 pizza's daarom op 220 graden moeten bakken en dat duurde toch wel iets langer dat de gebruikelijke 4 minuten.
Dan blijft natuurlijk nog over:
3 kg briketten, geen kokos en een deel gebruikte briketten.
De ring.
De pizza van onze dochter
En numero uno van mij .
En dan nog 2 filmpjes gewoon omdat het kan
Ring of fire
Starters
Pak Heinz frito als basis, klein uitje gesnipperd, 4 teentjes knoflook, basilicum, scheutje worchestersauce, oregano en wat peper en zout. Met de staafmixer glad gemixt en tien de pizza's klaar waren de rest in de vriezer voor de volgende keer.
De pizza's belegd met tomaat, kaas, basilicum gevulde salami, paprika en kastanje champignons.
Voor het eerst een ring of fire gemaakt, die aan het begin brande als een tierelier, maar na een half uur voor bijna de helft was gedoofd. Ik heb nog steeds geen idee hoe dat kon gebeuren, alle luchtgaten stonden helemaal open. De laatste 2 pizza's daarom op 220 graden moeten bakken en dat duurde toch wel iets langer dat de gebruikelijke 4 minuten.
Dan blijft natuurlijk nog over:

3 kg briketten, geen kokos en een deel gebruikte briketten.

De ring.

De pizza van onze dochter


En numero uno van mij .
En dan nog 2 filmpjes gewoon omdat het kan

Ring of fire
Starters