Ik heb het een tijd flink druk gehad en de Q weinig aan gehad (en ik heb hem pas net! )
Toch kom ik natuurlijk wel ff mijn kippetje ophalen want vandaag had ik wat tijd over!
Vanmiddag de kruiden op de maiskip geplakt (noskos the chicken)
De Q lekker op temp laten komen (160 graden)
Halverwege had ik in de gaten dat het vel niet knapperig ging worden dus temp op laten lopen naar 175 graden.
Begon er goed uit te zien en toen de temperatuur intern goed was (74 graden) de kip in alu folie 15 min laten rusten...
Eindresultaat was prima maar het vel was niet knapperig helaas
Ga het zeker nog een keer maken maar dan met een hogere temperatuur!
Toch kom ik natuurlijk wel ff mijn kippetje ophalen want vandaag had ik wat tijd over!
Vanmiddag de kruiden op de maiskip geplakt (noskos the chicken)
De Q lekker op temp laten komen (160 graden)
Halverwege had ik in de gaten dat het vel niet knapperig ging worden dus temp op laten lopen naar 175 graden.
Begon er goed uit te zien en toen de temperatuur intern goed was (74 graden) de kip in alu folie 15 min laten rusten...
Eindresultaat was prima maar het vel was niet knapperig helaas
Ga het zeker nog een keer maken maar dan met een hogere temperatuur!