Goedemorgen,
Ik heb een vraagje m.bt. het bereiden van spareribs op de 3-2-1 methode. Voor komend weekend is mij gevraagd om een grote hoeveelheid spareribs te gaan bereiden. Ik heb al best veel ervaring met deze methode en is tot nu toe super goed bevallen.
Om enige tijd te winnen zit ik er aan te denken om de rookfase en de foliefase van elkaar te scheiden. Dus de ene dag de rookfase en een dag later de foliefase. Heeft iemand hier ervaringen mee of zijn er nog andere goede methodes om het toch voor elkaar te kunnen krijgen.
Alvast bedankt
Ik heb een vraagje m.bt. het bereiden van spareribs op de 3-2-1 methode. Voor komend weekend is mij gevraagd om een grote hoeveelheid spareribs te gaan bereiden. Ik heb al best veel ervaring met deze methode en is tot nu toe super goed bevallen.
Om enige tijd te winnen zit ik er aan te denken om de rookfase en de foliefase van elkaar te scheiden. Dus de ene dag de rookfase en een dag later de foliefase. Heeft iemand hier ervaringen mee of zijn er nog andere goede methodes om het toch voor elkaar te kunnen krijgen.
Alvast bedankt